top of page

CONVOCATÒRIA D’AJUTS DE MENJADOR PER AL CURS 2020-2021

El Consell Comarcal de l’Alt Penedès ha establert mecanismes de col·laboració amb els centres educatius i els ajuntaments per tal que les sol·licituds que no es puguin tramitar telemàticament es puguin recollir i lliurar al municipi on està escolaritzat cada alumne.

El dilluns 1 de juny s’obrirà el termini per sol·licitar els ajuts de menjador per a l’alumnat d’ensenyaments obligatoris, segon cicle d’educació infantil i centres d’educació especial.


La tramitació d’aquests ajuts es feia tradicionalment de manera presencial des de les dependències del Consell Comarcal, que és qui en té la competència. Enguany, per tal d’evitar possibles contagis de la COVID (per les més de 2.000 persones que s’haurien adreçat a la seu del Consell Comarcal), s’ha optat per potenciar la tramitació telemàtica.

Per fer la sol·litud pots fer-ho de manera telemàtica o presencialment a l'Ajuntament.


Telemàticament:


Vas rebre un ajut el curs 2019 - 2020?


No has rebut cap ajut el curs 2019-2020 i/o vols canviar les dades de la sol·licitud?


Si ho vols fer de manera presencial a l'Ajuntament de Vilobí:


Les sol·licituds s'hauran de fer del 8 al 12 de juny de 9 h a 14 h amb cita prèvia. Per concertar la cita cal trucar al 93 897 89 80 (oficines municipals).


Durant tot el període de tramitació de la convocatòria d’ajuts de menjador, hi haurà dos telèfons d’atenció específica (674 667 899 i 674 669 590) i una adreça de correu electrònic exclusiva bequesmenjador@ccapenedes.cat des d’on s’atendran totes les consultes.

Un cop finalitzi el període de sol·licitud ordinari, s’obrirà un segon període de sol·licitud per a l’alumnat de nova matriculació (alumnes de P3 i noves matriculacions), que anirà de l’1 de juliol al 30  de setembre.


I finalment, fins al 30 d’abril de 2021 s’atendran les sol·licituds de l’alumnat que s’hagi matriculat amb posterioritat o que hagi vist modificada substancialment la seva situació socioeconòmica (amb informe de Serveis Socials).





bottom of page