top of page

Allotjament​

Allotjar-se a Vilobí del Penedès és gaudir de la natura.  Pots triar, als pèlags o entre vinyes. Cadascun dels allotjaments t’ofereix un contacte diferent amb la natura perquè t’enamoris dels racons de Vilobí. Trobaràs el que busques: qualitat, comoditat i un tracte immillorable.


• BIOHOTEL CAL RUGET (PB-000532)

Hotel Rural Cal Ruget L’Hotel rural Cal Ruget, està situat al cor del Penedès, una de les principals zones productores de vi i cava del món, la Masia Rural Cal Ruget es troba envoltada d’un mar de vinyes que harmonitzen i guarneixen un paisatge que és una delícia per als ulls. Per la seva excel lent situació, ofereix unes magnífiques vistes de les muntanyes de Montserrat al nord i del magnífic castell de Sant Martí Sarroca al sud-oest, així com del prelitoral i de la plana del Penedès. La casa, construïda a principis del s. XX, té l’estructura de la típica construcció rural de la zona, anomenada masia, amb molts detalls típics d’aquest tipus d’arquitectura.Hotel Rural Cal Ruget +34 938 979 924 c/ Corral nou, 89 08735 Vilobí del Penedès Barcelona – Espanya GPS: 41º 24’ 16,65'' N 1º 38' 39,72'' E

hotel@calruget.com

www.calruget.com


• CASA RURAL CAN BITXAC (PB-000272)

Can Bitxac és una casa de turisme rural situada a la privilegiada zona dels pèlags de Vilobí, concretament a la part més alta, des d’on s’observen unes vistes extraordinàries del pèlag més gran i amb més interès ornitològic I geologic. És la casa rural amb tot el que necessites per a disfrutar de la tranquil·litat i de l’entorn únic.

Can Bitxac, barri Guixeres de dalt, s/n. Vilobí del Penedès (08735) – Barcelona
Telèfon: 34+605 615 725
Correu electrònic: canbitxac@canbitxac.com

www.canbitxac.com

bottom of page