top of page

Grup de Playback's


Els playback’s són imitacions, representacions i balls de qualsevol tipus de música o grup. Es realitzen des d’un caire fidel i seriós fins a un to més irònic i divertit. Els participants són des de nens fins a gent molt més gran!

 

Els Playback’s de Vilobí del Penedès, estan bastant arrelats en el nostre poble. Fa molts anys que en el poble, un grup de gent ja els realitzava, però amb el temps es va anar perdent. Més tard, per allà al 2000 es van tornar a posar en marxa i des de llavors, no han parat.


La nova era dels nous playback’s va començar el 2010. Després d’anar marxant tots els antics components, menys l’organitzadora, aquesta va buscar-se un nou grup de persones que han donat un nou caire i s’han batejat com “els nous playback’s”. Aquest nou equip, ha incorporat noves tècniques i li ha donat més importància a la combinació de llum, música, efectes, decoració i presentació. Ara, ja es pot dir que, és un petit gran espectacle.
 

Recentment, s’ha constituït com a l'Associació de Playback’s Vilobí.
 

L'Associació té com objectiu, a part de participar en la vida social del poble, mostrar un espectacle, d’una quasi gran qualitat per la festa major del poble. 


Cada any, es demana més, i és per això que ja incloem a l’espectacle; imatges de vídeos i altres aspectes multimèdies i efectes per donar un caire de modernitat.
Però, l’objectiu principal del grup de playback’s és l’esperit de participació́ de molts veïns del poble, grans i petits, que assagen durant tot l’estiu per poder mostrar un espectacle final alegre, divertit, o en un toc seriós i amb un gran esperit de festa.
En conclusió, els Playback’s té com a objectiu impulsar a realitzar una activitat molt divertida durant l’estiu amb petits i grans, i arribar a la culminació d’un espectacle molt entretingut a la festa major i així fer la festa major una mica més nostra.

Presidenta: Ester Vallès  Vicepresident: Jonathan Moreno, Tresorer: Aleix Bosch, Secretari: Aleix Velasco i Vocal: Antoni Olivella. 

Cada any l'espectacle s'inspira en una temàtica;

2016 - LasVegasVilobí
2015 - Ice Gel Vilobí
2014 - VenèciaVilobí
2013 - VilobíAventura
2012 - Le Cirque
2011 - Safari Vilobí
2010 - El Vaixell

bottom of page