Fira de productes locals, una jornada festiva


Diumenge 18 vam celebrar la Fira de Productes Locals M’Agrada Vilobí. Aprofitant l’assistència de públic de tot Catalunya, els comerços i empreses de Vilobí o relacionats amb Vilobí que hi van voler participar van mostrar els seus productes i els seus serveis.

Un total de divuit carpes van ser visitades pels assistents al Duatló, participants i públic acompanyant, i pels curiosos que es van apropar a visitar la Fira.

El temps va acompanyar i va ser un èxit. La intenció és consolidar i ampliar la Fira, i que tot el comerç i empreses de Vilobí s’apuntin a la propera edició perquè tots els ve- ïns i visitants puguin conèixer les activitats i productes que el nostre poble els pot oferir.

#fira #promocióeconòmica #magradavilobí

Entradas Recientes

Ver todo

Revisió ITV dels vehicles agrícoles

Els propers dies 16, 19 i 20 d’octubre de les 9 a les 13 h, es duran a terme inspeccions tècniques d’ITV per a vehicles agrícoles mitjançant una unitat mòbil. Les revisions es faran al c/ Figueretes (

Limitació de la circulació al c/Les Guixeres

Arran d’una petició veïnal a causa de l’excés de soroll nocturn, el passat mes de juliol es va tallar l’accés als vehicles no residents al carrer Guixeres de les 22 h de la nit a les 6 h del matí. La

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal