El Melitón es jubila després de 25 anys treballant per Vilobí


El Melitón Armengol Vallès s’ha jubilat aquest 2015, després de treballar a la brigada municipal de l’Ajuntament de Vilobí durant vint-i-cinc anys. A més, durant els últims anys, el Melitón s’ha encarregat principalment del transport de les àvies de Vilobí fins a la piscina i d’acompanyar els participants del projecte ACTIVA, per a la gent més gran del poble. Per homenatjar la seva tasca i la seva implicació, l’alcalde, Francesc Edo, va fer-li lliurament d’una placa commemorativa i de record. Des d’aquest espai també volem fer un reconeixement al Melitón, donant-li les gràcies per tot i desitjant-li molta sort en aquesta nova etapa.

#jubilació #melitón #vilobí #ajuntament

Entradas Recientes

Ver todo

Revisió ITV dels vehicles agrícoles

Els propers dies 16, 19 i 20 d’octubre de les 9 a les 13 h, es duran a terme inspeccions tècniques d’ITV per a vehicles agrícoles mitjançant una unitat mòbil. Les revisions es faran al c/ Figueretes (

Limitació de la circulació al c/Les Guixeres

Arran d’una petició veïnal a causa de l’excés de soroll nocturn, el passat mes de juliol es va tallar l’accés als vehicles no residents al carrer Guixeres de les 22 h de la nit a les 6 h del matí. La

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal