Esquiada Jove 2015


Un altre any l’Esquiada Jove ha estat tot un èxit. Enguany sis joves de Vilobí s’han sumat als joves d’Avinyonet, Font-rubí,les Cabanyes, Olèrdola, Pacs, Sant Cugat i Sant Martí, que han fet que l’expedició penedesenca a la Cerdanya arribés als cinquanta-cinc joves participants. Els nois i les noies van poder gaudir d’una meteorologia insuperable el dissabte 31 de gener, i, en canvi, de condicions força adverses el diumenge 1 de febrer. Tot i la nevada de l’últim dia els joves van gaudir de la neu, els amics i l’esport durant els dos dies que van passar a l’estació d’esquí de La Molina.

#esquiada #vilobí #jove

Entradas Recientes

Ver todo

Revisió ITV dels vehicles agrícoles

Els propers dies 16, 19 i 20 d’octubre de les 9 a les 13 h, es duran a terme inspeccions tècniques d’ITV per a vehicles agrícoles mitjançant una unitat mòbil. Les revisions es faran al c/ Figueretes (

Limitació de la circulació al c/Les Guixeres

Arran d’una petició veïnal a causa de l’excés de soroll nocturn, el passat mes de juliol es va tallar l’accés als vehicles no residents al carrer Guixeres de les 22 h de la nit a les 6 h del matí. La

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal