La brigada municipal treballa de valent durant la nevada


Des de primera hora la brigada va treballar per minimitzar les afectacions als carrers del poble; amb el tractor, el dumper i la retro equipats amb pales van anar retirant la neu de les calçades i repartint sal per evitar el gel. També es van haver de retirar branques que van cedir per la neu i es va ajudar els particulars que ho van demanar per poder accedir o sortir de les seves cases.

#nevada #2015 #vilobí #brigadamunicipal

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal