Obres de reforma a les oficines municipals aprofitant un Pla d’Ocupació de la Diputació


L’Ajuntament de Vilobí va sol·licitar un ajut ade 68.881,40 € a la Diputació de Barcelona, destinats al foment de l’ocupació local, que s’han destinat a la contractació de tres oficials de primera a jornada complerta per realizar les obres de reforma de l’edifici de l’ajuntament. Les obres ja s’han iniciat aquest mes de febrer i mentre durin esperem que les molèsties per a tots els que hagueu de visitar les oficines municipals siguin les mínimes.

#ajuntament #reformes #pladocupació

Entradas Recientes

Ver todo

Revisió ITV dels vehicles agrícoles

Els propers dies 16, 19 i 20 d’octubre de les 9 a les 13 h, es duran a terme inspeccions tècniques d’ITV per a vehicles agrícoles mitjançant una unitat mòbil. Les revisions es faran al c/ Figueretes (

Limitació de la circulació al c/Les Guixeres

Arran d’una petició veïnal a causa de l’excés de soroll nocturn, el passat mes de juliol es va tallar l’accés als vehicles no residents al carrer Guixeres de les 22 h de la nit a les 6 h del matí. La

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal