Ús correcte dels contenidors


Un cop més recordem la importància de fer un bon ús dels contenidors, no només cal separar les fraccions residuals de matèria orgànica, paper i cartró, vidre i envasos lleugers i rebuig, també cal dipositar el rebuig i la matèria orgànica en bosses de plàstic normalitzades i tancades.

Sobretot volem recordar la importància d’abocar les cendres, procedents de llars de foc, estufes i barbacoes, en bosses tancades i tenint molta cura que estiguin apagades. Molts contenidors de rebuig s’han incendiat com a conseqüència de l’abocament de cendres enceses, amb el risc i el cost econòmic que això comporta.

Vilobí té una ordenança de neteja pública i de gestió de residus que recull sancions per l’ús incorrecte dels residus (la podeu consultar a la pàgina web www.vilobí.cat a l'apartat d'ordenances).


#mediambient #residus #rebuig #contenidors #ús

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal