Èxit de la 3a edició del Festival Talls


A l’edició d’enguany, que començava a les vuit del vespre, van pas- sar per l’escenari artistes reconeguts del panorama musical català com Sanjosex i Joana Serrat i també altres artistes de la zona, en solitari Marc Colomé i el grup Pont Saint Esprit. A partir de les 00.00 h de la nit, a ritme del dj Walkman, també de la comarca, es va donar la ben- vinguda a l’estiu al mateix temps que es posava punt i final al Festival Talls 2015.

Com a novetat, aquest any el Festival Talls va comptar amb l’estreta col·laboració dels cellers del municipi: Vallformosa-Domènech Vidal, Descregut, Mont Picolis, Planas Albareda i Loxarel, a qui volem fer pú- blic el nostre agraïment per la bona predisposició. La seva implicació ha permès promocionar els seus productes i ubicar-los al nostre muni- cipi, un dels objectius del festival.

Recordem que el Festival Talls va néixer el 2012 com un acte més de la programació de la Festa Major del municipi de Vilobí, però al llarg dels anys ha pres forma i caràcter propi amb l’objectiu de consolidar-lo com un esdeveniment important en el calendari cultural del territori. Pel Festival Talls han passat grups de música emergents com Inspira, Cálido Home, Painomi, Pribiz, The Trees Barcelona i Devianlynch entre d’altres.

Per acabar, també volem dona les gràcies a l’empresa de sonorització Fase 3, també del municipi, per contribuir a fer possible el Festival Talls i a tots els veïns que van assistir als concerts.

Us esperem l’any que ve! Moltes gràcies!

#festivaltalls #edició #cellers #concerts #pèlags #parcdelstalls

Entradas Recientes

Ver todo

Revisió ITV dels vehicles agrícoles

Els propers dies 16, 19 i 20 d’octubre de les 9 a les 13 h, es duran a terme inspeccions tècniques d’ITV per a vehicles agrícoles mitjançant una unitat mòbil. Les revisions es faran al c/ Figueretes (

Limitació de la circulació al c/Les Guixeres

Arran d’una petició veïnal a causa de l’excés de soroll nocturn, el passat mes de juliol es va tallar l’accés als vehicles no residents al carrer Guixeres de les 22 h de la nit a les 6 h del matí. La

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal