Reunió informativa del projecte de restauració del Pèlag Gran


El passat 7 d’agost va tenir lloc una reunió informativa, organitzada per l’Ajuntament de Vilobí, amb l’objectiu de posar sobre la taula el projecte de restauració de la zona del Pèlag Gran del Parc dels Talls, que està previst que es desenvolupi durant l’últim trimestre del 2015. La reunió va comptar amb la presència del biòleg Josep Illa, que va fer una acurada presentació, acompanyada d’imatges de simulació, de les fases i les actuacions que recull el projecte.

A l’acte hi va assistir una cinquantena de persones, que al final de l’exposició van poder preguntar i posar de manifest els seus dubtes i propostes.

Moltes gràcies a tots els assistents.

#restauració #ParcdelsTalls #Vilobí

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal