Senyalització dels circuits turístics i comercials


Des de la regidoria de Turisme s'estan estudiant diferents circuits pel nostre poble, per tal de crear rutes que permetin enllaçar els comerços, els cellers i les zones emblemàtiques de Vilobí. Aquests circuits permetran facilitar les visites dels forasters, pel que es podran fer una idea més ràpida de l’activitat comercial i turística del municipi.

La senyalització d’aquestes rutes estaran finançades al 100% pel projecte “Viure el poble més”.

#senyalització #rutes #comerç #turisme

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal