169 infants comencen el curs a Vilobí


Un total de 169 alumnes comencen avui el curs 2015-2016 al centres educatius de Vilobí. A la llar d’infants Els Ocellets hi ha inscrits trenta-quatre infants, vuit dels quals són nadons que s’incorporaran a principis de l’any que ve. L’equip educatiu, dirigit per la Joana González, es manté amb quatre professionals.

Pel que fa a l’escola Llebeig, un total de 134 alumnes, de 104 famílies, inicien el curs avui. L’equip docent el formen catorze professors, alguns d’ells nous. L’equip directiu segueix amb l’Anna Albornà al capdavant, que explica: “Comencem amb moltes ganes i empenta el nou curs. Estem en procés de reflexió sobre alguns temes com són els deures, les conferències i les metodologies per millorar la nostra tasca educativa”.

A tots vosaltres, bon inici de curs.

#curs #educació #escola #llardinfants #ElsOcelletsdeVilobí #EscolaLlebeig

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal