La Sala d’estudi, a la biblioteca de l’escola Llebeig


El proper dimarts 6 d’octubre obrirà la Sala d’estudi i ho farà en una nova ubicació, a la biblioteca de l’escola Llebeig, amb l’objectiu de millorar-ne el servei, amb llibres de consulta i altres recursos, i acostar-la als infants de l’escola.

Els horaris d’obertura seran els dimarts i els dimecres de les 16.30 a les 18.00 h. El Lluís Arnabat serà el responsable de l’espai i s’encarregarà de vetllar perquè la sala funcioni correctament, de resoldre dubtes i assessorar els estudiants.

Per acabar, us recordem que la Sala d’estudi no és exclusiva per a cap edat en concret, així que tots els veïns que busquin un espai on treballar i/o llegir tranquils, poden fer ús d’aquest espai.

#saladestudi #estudiants #educació #vilobí

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal