Més senyalització a la plaça Major


Us informem que durant les últimes setmanes s’han dut a terme un seguit d’accions de millora de la senyalització a la plaça Major per a una millor gestió dels aparcaments a la zona.

Així, s’han senyalitzat mitjançant una línia groga els espais on està prohibit aparcar, s’han habilitat unes pilones per evitar que els cotxes aparquin davant els garatges de les cases i s’han reforçat les indicacions fins a l’aparcament que es va habilitar ja fa un temps on era l’antic ajuntament.

Aquesta acció s’ha dut a terme després que alguns veïns de la plaça Major denunciessin haver-se trobat en alguna ocasió sense possibilitat de treure el seu vehicle per culpa dels mals estacionaments.

#senyalització #brigadamunicipal #serveis #urbanisme #aparcament

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal