Adjudicada l’obra de reforma i reurbanització de la plaça de la Vila


A mitjans d’aquest mes s’iniciaran les obres de reforma i reurbanització de la plaça de la Vila per a la seva adequació a usos cívics. Aquest és un projecte important per a Vilobí, ja que la plaça de la Vila és un punt de trobada i celebració per als veïns de Vilobí.

Per idear el projecte es van tenir en compte alguns aspectes com la seguretat, la utilitat, la integració de la plaça de la Vila amb la plaça de l’Ajuntament i l’aparcament. El projecte final recull tots aquests aspec- tes, sense oblidar-ne cap. En aquest sentit, es condicionarà un espai infantil i una zona d’aparcament, degudament diferenciada per garantir la seguretat de tots els infants que juguen a l’exterior del Centre Cívic; es construirà un escenari fix per als actes que es realitzin a l’exterior i es millorarà l’enllumenat.

A més, en relació amb aquest projecte, s’està estudiant com millorar i adequar el camp de futbol a les possibles necessitats del veïnat.

#plaçadelavila #urbanisme

Entradas Recientes

Ver todo

Revisió ITV dels vehicles agrícoles

Els propers dies 16, 19 i 20 d’octubre de les 9 a les 13 h, es duran a terme inspeccions tècniques d’ITV per a vehicles agrícoles mitjançant una unitat mòbil. Les revisions es faran al c/ Figueretes (

Limitació de la circulació al c/Les Guixeres

Arran d’una petició veïnal a causa de l’excés de soroll nocturn, el passat mes de juliol es va tallar l’accés als vehicles no residents al carrer Guixeres de les 22 h de la nit a les 6 h del matí. La

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal