S’inicien les obres de restauració del Pèlag Gran


El passat dia 27 d’octubre van començar les obres de restauració del Pèlag Gran, que recollia el pro- jecte Viure el Poble Més, el projecte del qual va ser aprovat a l’agost. Les actuacions aniran a càrrec de l’empresa Dim Medi Ambient, SL, i s’allargaran fins a les festes de Nadal.

Algunes de les accions que s’hi duran a terme són: retirada de bloc de formigó, retirada de les deixalles escampades, aclariment de plantes, tancament del perímetre, amb tanca vegetal, per evitar accidents, senyalització de dos camins per a l’observació geològica i de la fauna, i instal·lació d’un mirador al punt més alt i al punt més baix del Pèlag Gran.


Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal