3a Fira de productes locals mmmm'agrada Vilobí!


El proper dia 17 de gener, i per tercer any, es tornarà a organitzar la fira de productes locals Mmmm’agrada Vilobí, coincidint amb el 4t Duatló de Muntanya dels Pèlags. Des de la Regidoria de Promoció Eco- nòmica estem preparant la fira després de la bona sensació dels participants de l’edició de l’any passat. L’objectiu és oferir a comerços, cellers i empreses del nostre municipi un espai gratuït per tal d’explotar la seva activitat comercial un dia en què Vilobí reuneix gent de Vilobí i d’arreu de Catalunya.

És per això que comuniquem a totes aquelles perso- nes, empreses i comerços que puguin estar interes- sats a participar-hi que ens ho facin saber per tal de reservar l’espai i la carpa on s’hauran d’ubicar.

Podeu contactar-nos trucant a l’ajuntament, al 93 897 89 80, o via correu electrònic a vilobi@diba.cat o serraax@diba.cat. Si en voleu més informació, us animem a assistir a la reunió destinada a tots els in- teressats que tindrà lloc el dia 27 de novembre a les 19.00 h a la Sala de Plens de l’ajuntament.

#promocióeconòmica

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal