186 persones caminen per l'entorn del Parc dels Talls


El diumenge 15 de novembre va tenir lloc a Vilobí una caminada solidària organitzada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd, el Centre Excursionista del Penedès, l'Institut d'Estudis Penedesencs i l'Agrupament Escolta, en benefici de la Marató de TV3.

El punt de sortida era des de Vallformosa i el recorregut per l'entorn del Parc dels Talls; passant també pel barri de Grabuach i el bosc de Les Graus. La caminada es va acompanyar de l'explicació de l'Anna Mascaró, geòloga i membre de la Secció de Natura de l'IEP, que va explicar l'orígen dels pèlags i la relació d'aquests amb el guix.

Moltes gràcies a tots els participants en aquesta matinal de natura i salut!


Entradas Recientes

Ver todo

Revisió ITV dels vehicles agrícoles

Els propers dies 16, 19 i 20 d’octubre de les 9 a les 13 h, es duran a terme inspeccions tècniques d’ITV per a vehicles agrícoles mitjançant una unitat mòbil. Les revisions es faran al c/ Figueretes (

Limitació de la circulació al c/Les Guixeres

Arran d’una petició veïnal a causa de l’excés de soroll nocturn, el passat mes de juliol es va tallar l’accés als vehicles no residents al carrer Guixeres de les 22 h de la nit a les 6 h del matí. La

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal