Mig any amb en Nico i la Caro


Fa poc més de mig any que el bar-restaurant Jaume Via va tornar a obrir les portes. Era festa major i en Nico i la Caro eren, aleshores, uns desconeguts per als veïns de Vilobí. El repte no era fàcil, perquè encara no coneixien el poble, i la pressió per estar a l’alçada tampoc, però amb molta il·lusió i ganes (i dels consells d’en Carles, explica en Nico) van resoldre amb èxit un sopar de més de dues-centes persones i el servei durant tots els dies de festa major.

En Nico i la Caro són professionals del sector. Es van conèixer a Xile, al restaurant Miguel Torres, on treballaven, ell de cap de sala i ella de pastissera. Al tornar a terres catalanes, van continuar treballant en el món de l’hoteleria fins que al néixer la seva filla, ara fa cinc anys, van decidir obrir el seu propi negoci: el Bistronòmic, un restaurant situat al barri de la Girada de Vilafranca del Penedès.

Sembla que els canvis professionals d’en Nico i la Caro coincideixen amb el naixement dels seus fills, ja que precisament en Nico i la Caro es van presentar al concurs per a la concessió del bar-restaurant Jaume Via poc després que naixés el seu segon fill. Segurament la il·lusió i l’energia que els aporten els dóna la força i l’empenta per emprendre nous projectes. D’això ja en fa poc més de mig any i la valoració que en fan és molt positiva; estan contents i a poc a poc es van integrant al poble. Un exemple d’aquest fet és que els seus fills han començat el curs a l’escola i a la llar d’infants de Vilobí.

En Nico i la Caro, amb la resta de l’equip, tenen moltes ganes de donar un bon servei als veïns; és per això que a mesura que van coneixent el poble, els clients i les seves demandes, incorporen algunes millores en la seva oferta. En Nico explica que ben aviat presentaran una nova carta d’entrepans, amb propostes suggeridores i més sofisticades, així com també que de cara al bon temps faran pollastres a l’ast per emportar.

Des d’aquest espai us donem les gràcies per la vostra entrega durant aquest primer mig any i us desitgem molta sort i llarga vida a Vilobí! ;)


Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal