Festival Talls 2016


El proper divendres 17 de juny tindrà lloc al Pèlag Sec del nostre poble una nova edició del Festival Talls. S’iniciarà a les 20.30 h del vespre i comptarà amb les actuacions musicals de grups i artistes emergents com Núria Graham, El Petit de Cal Eril, Pares, Hervé Ramírez i un Dj que tancarà la festa.

Durant els concerts, els assistents podran tastar els vins dels cellers del nostre municipi. Com l’any passat, també hi haurà foodtrucks al servei de tots aquells que vulguin sopar mentre gaudeixen de bona música i bon ambient al Parc dels Talls.

El Festival Talls va néixer el 2012 com un acte més de la programació de la Festa Major del municipi de Vilobí, però al llarg dels anys ha pres forma i caràcter propi amb l’objectiu de consolidar-lo com un esdeve- niment important en el calendari cultural del territori i de promoció de Vilobí i el Parc dels Talls.

Pel Festival Talls han passat grups de música emergents com Sanjosex, Joana Serrat, Inspira, Cálido Home, Painomi, Pribiz i The Trees Barcelona, entre d’altres.

Esperem comptar amb tots vosaltres!

#festivaltalls

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal