Adquisició d'un robot netejafons per a la piscina municipal


Per tal de donar un millor servei als usuaris i usuàries de la piscina municipal, oferint una òptima qualitat de l’aigua, l’Ajuntament ha adquirit un robot netejafons automàtic per aspirar les impureses de l’aigua. Dotat d’un programari molt avançat, el robot calcula automàticament el recorregut més efectiu de la piscina. L’aparell pot escalar per les parets del vas de la piscina, cosa que assegura una neteja en profunditat. Amb aquest netejafons s’estalviarà producte desinfectant, ja que es descarrega l’aigua d’impureses.

#serveis

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal