Vilobí inaugura la nova plaça de la Vila


S’estrenen les obres de reurbanització de l’espai on s’apleguen la majoria dels actes festius del municipi

Vilobí del Penedès va inaugurar el passat dissabte 17 de setembre les obres de reurbanització de la plaça de la Vila. L’acte d’inauguració va comptar amb la presència del Sr. Marc Castells, vicepresident 2n de la Diputació de Barcelona. També va assistir-hi l’arquitecte encarregat d’executar el projecte, que va explicar els reptes que presentava l’obra i les solucions que han trobat per donar resposta a les necessitats d’aquest espai. Per últim, el Sr. Francesc Edo, alcalde de Vilobí del Penedès, va destacar la importancia de l’existència i el suport de la Diputació de Barcelona per a la realització d’una obra d’aquestes característiques, sense el qual, no seria possible en un municipi com el de Vilobí i també va aprofitar per convidar a tots els veïns a “fer-se seu” aquest espai.

Amb motiu d’aquest acte, diverses entitats locals, Club Twirling Vilobí, Temps de Dansa, Diables Magnus i grups de Cercavila, van actuar i van estrenar un espai que des de fa temps s’ha convertit en un espai de celebració de tot tipus d’actes culturals i festius i que, gràcies a aquestes obres, es consolidarà com a tal.

La plaça de la Vila, es troba en un punt estratègic respecte tots els equipaments municipals; està aprop de l’Ajuntament, el consultori mèdic, el local d’entitats, el Centre Cívic, el casal de la Gent Gran, la sala de Joves, l’escola i la llar d’infants. Amb les obres, s’ha aconseguit integrar en un sol espai els dos equipaments centrals, l’Ajuntament i el Centre Cívic. Com a novetats destacades, la reurbanització de la plaça compta amb un escenari fix, on s’hi podran realizar actuacions diverses i un espai delimitat per a l’aparcament de vehicles, fins ara, desordenat i, fins i tot, perillós per als infants que jugàven a la plaça.

Aquestes actuacions han tingut un cost de 151.569,68 euros i han estat totalment subvencionades per la Diputació de Barcelona.


Entradas Recientes

Ver todo

Renovació de la xarxa d'aigua al barri de la Font

Com a conseqüència de la concentració d’avaries en el tram de la xarxa d’impulsió dels pous al barri de la Font, i previ a la imminent actuació de pavimentació d’aquest tram, s’han substituït 328 metr

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal