Busquem a professionals, experts, aficionats o apassionats d'alguna cosa!


Des de la regidoria de Participació Ciutadana, es pretén crear un espai online en què veïns i veïnes col·laborin de manera periòdica compartint el seu coneixement amb la resta de vilobinencs en forma d’articles, reportatges, consells i guies pràctiques, receptes i manuals… Aquest contingut es penjaria al web municipal, www.vilobi.cat, i es difondria pels diferents canals de comunicació de l’Ajuntament. A més, de tant en tant, es publicaria algun d’aquests continguts al butlletí municipal.

Aquest tipus de col·laboració permet, d’una banda, posicionar els col·laboradors com a aficionats, professionals o experts en una àrea concreta i, de l’altra, aportar valor als veïns de Vilobí a través de continguts diversos i d’interès general.

Si et ve de gust col·laborar en aquest espai, pots enviar un correu electrònic a vilobielteupoble@gmail.com o bé trucar a l’ajuntament, al 93 897 89 80.

#vilobielteupoble #magradavilobi

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal