Teatre i sopar popular per commemorar el Dia de la Dona


Com en anteriors edicions, Vilobí commemora el Dia de la Dona amb una obra de teatre amb un toc reivindicatiu. “Divorciades, evangèliques i vegeterianes” del grup de teatre El Molí de Santa Margarida i els Monjos és una comèdia que tracta sobre dones en crisi que lluiten contra elles mateixes i el món que les envolta. Tracta l’amor, la professió i la religió amb un punt d’humor que farà riure a les dones però també als homes.

Serà el proper dia 11 de març a les 20.30 h al Centre Cívic i l’entrada és gratuïta. En acabar el teatre, hi haurà un sopar popular el qual val 10 € i requereix inscripció prèvia a les oficines de l’ajuntament abans del dia 8 de mar.


Entradas Recientes

Ver todo

Inicia el cicle de marxa nòrdica

El programa de caminades “A cent cap als 100”, adreçat a persones més grans de 60 anys, es reconverteix en el cicle de Caminades de Marxa Nòrdica. Vilobí del Penedès és el tercer any que participa en

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal