“La memoria del guix”, a Vilobí del Penedès


Des de la regidoria de Promoció Econòmica s’està treballant en un minidocumental sobre la història de la indústria del guix a Vilobí del Penedès i la petjada que aquesta ha deixat fins avui en dia. Es tracta d’una peça audiovisual pensada com a eina didàctica per ser projectada al possible futur Centre d’Interpretació del Guix de Vilobí i així com també de promoció per ser utilitzada en fires, webs i xarxes socials (en versió reduïda). Aquest projecte ha estat encarregat a l’empresa vilobinenca Taempus i està dirigit per Josep Maria Flores.

Aquesta setmana s'ha començat a gravar, després de superar la primera fase de recerca de documentació històrica. Properament, més informació.


Entradas Recientes

Ver todo

Revisió ITV dels vehicles agrícoles

Els propers dies 16, 19 i 20 d’octubre de les 9 a les 13 h, es duran a terme inspeccions tècniques d’ITV per a vehicles agrícoles mitjançant una unitat mòbil. Les revisions es faran al c/ Figueretes (

Limitació de la circulació al c/Les Guixeres

Arran d’una petició veïnal a causa de l’excés de soroll nocturn, el passat mes de juliol es va tallar l’accés als vehicles no residents al carrer Guixeres de les 22 h de la nit a les 6 h del matí. La

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal