La fibra òptica arribarà a Vilobí durant el primer semestre de 2018


Des de mitjans de l’any 2015, s’està treballant per tal d’aconseguir fer arribar la fibra òptica al nostre municipi. Ha estat un procés llarg, per les dificultats tècniques que comporta. No obstant això, el passat 6 de novembre una de les empreses amb les quals s’estava en contacte va presentar el projecte per fer possible la fibra òptica a Vilobí i assegura que la podria implantar durant el primer semestre del 2018. Actualment, els tècnics estan revisant el projecte i segons van quedar amb l’empresa operadora, el proper mes de gener es convocarà una reunió amb tots els veïns per explicar en quin punt es troba el projecte i com es desenvoluparà fins que s’implanti totalment.


Entradas Recientes

Ver todo

Renovació de la xarxa d'aigua al barri de la Font

Com a conseqüència de la concentració d’avaries en el tram de la xarxa d’impulsió dels pous al barri de la Font, i previ a la imminent actuació de pavimentació d’aquest tram, s’han substituït 328 metr

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal