S’instal·len llums LED al Casal de la Gent Gran


Recentment s’han instal·lat llums LED a totes les dependències del Casal de la Gent Gran. Aquest canvi de lluminàries, realitzat per la brigada municipal, és un canvi a positiu, ja que contribuirà a una reducció de 50 % la factura elèctrica. Des de l’Ajuntament, es té la voluntat d’anar substituint de manera progressiva els sistemes d’il·luminació actuals en els equipaments públics per la tecnologia LED.


Entradas Recientes

Ver todo

Renovació de la xarxa d'aigua al barri de la Font

Com a conseqüència de la concentració d’avaries en el tram de la xarxa d’impulsió dels pous al barri de la Font, i previ a la imminent actuació de pavimentació d’aquest tram, s’han substituït 328 metr

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal