Les rutes en btt de Vilobí, a la xarxa de rutes en bicicleta de la Real Federación Española de Cicli


A partir del mes de maig, les rutes en bicicleta BTT per Vilobí, la Ruta dels cellers i la Ronda de Vilobí, es podran trobar a la plataforma de la Red de rutes en Bicicleta de la Real Federació Espanyola de Ciclisme. Aquesta entitat s’encarrega de donar a conèixer noves rutes entre els aficionats a la bicicleta d’arreu d’Espanya.

Els objectius no són altres que fomentar l’ús de la bicicleta a nivell turístic, d’oci i esportiu, descobrint els millors paratges del territori. D’altra banda, també pretén captar turistes, proposant-los destins i escapades on recórrer diferents rutes en bici i alhora, gaudir de la gastronomia, la història, oferta cultural i festiva del nostre territori.

http://rfec.com/index.php/es/smartweb/seccion/seccion/rfec/home


Entradas Recientes

Ver todo

Inicia el cicle de marxa nòrdica

El programa de caminades “A cent cap als 100”, adreçat a persones més grans de 60 anys, es reconverteix en el cicle de Caminades de Marxa Nòrdica. Vilobí del Penedès és el tercer any que participa en

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal