Curs de marxa nòrdica


Aquest mes de maig s’iniciarà un nou curs de marxa nòrdica dirigit per Thais Camps, fisioterapeuta del Centre Elna. Aquest curs ja es va realitzar l’edició passada i va tenir molt bona acollida entre la nostra població, i a partir de la demanda existent, des de la Regidoria de Salut de l’Ajuntament s’ha valorat de tornar-lo oferir aquest any 2018.

El curs de marxa nòrdica és una activitat que forma part del programa de promoció per la salut “Vilobí Saludable” que l’Ajuntament organitza amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

La marxa nòrdica és una manera de caminar que no inclou només l’acció de les cames, sinó també de la part superior del cos. Es tracta d’una activitat que pot ser realitzada per persones de totes les edats i condicions físiques i que, amb una tècnica correcta, provoca nombrosos beneficis per al nostre organisme.

El curs està format de sis sessions d’una hora i mitja cadascuna, que es realitzaran els dissabtes a les 9.00 hores. La primera s’iniciarà el dissabte 19 de maig i el punt de trobada serà la plaça de la Vila. Té un cost de 16 €/curs.

Les inscripcions es faran a l’ajuntament fins al 15 de maig.


Entradas Recientes

Ver todo

Inicia el cicle de marxa nòrdica

El programa de caminades “A cent cap als 100”, adreçat a persones més grans de 60 anys, es reconverteix en el cicle de Caminades de Marxa Nòrdica. Vilobí del Penedès és el tercer any que participa en

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal