El documental "Memòries de Guix" ja és una realitat


El passat 19 de maig a les 19.00 h va tenir lloc la presentació del documental Memòries de guix, dirigit pels periodistes del municipi Cati Morell i Josep Maria Flores i realitzat per Punt TV. En aquesta ocasió, però, només hi van assistir aquelles persones que hi han col·laborat directament.

Memòries de guix posa de manifest la importància de la indústria minera del guix al poble, la nostàlgia i també la il·lusió que aquest lloc continuï sent un espai important per a Vilobí, diferent però igual d’important. La presentació oficial del documental es farà el proper mes de setembre. Més endavant se’n passarà informació per les cases.


Entradas Recientes

Ver todo

Inicia el cicle de marxa nòrdica

El programa de caminades “A cent cap als 100”, adreçat a persones més grans de 60 anys, es reconverteix en el cicle de Caminades de Marxa Nòrdica. Vilobí del Penedès és el tercer any que participa en

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal