Concerts a la fresca


El passat dissabte va iniciar el cicle de concerts a la fresca que es fa cada any durant el mes de juliol al pèlag Sec del Parc dels Talls de Vilobí. La programació per els dos dissabtes restants, és la següent:

21 de juliol a les 22.30 h. SOPRÀ ACOMPANYADA AMB PIANISTA

Comptarem amb la presència de la soprano Sílvia Sabater. Ha estat guardonada amb diferents premis i reconeixements, entre ells: 3r premi de solista al Concurs d’Interpretació Musical L’Arjau, beca de la Fundació Victòria dels Àngels, i 3r premi al concurs de cant líric L’odissea de la veu.És membre del cor professional europeu Chamber Choir of Europe i reforç habitual del Cor de Cambra del Palau de la Música Catalana. Estarà acompanyada per la pianista Joanna Riera. Especialitzada en acompanyament de cant clàssic amb el pianista repertorista Josep Surinyac i formada al conservatori superior de música del Liceu.

28 de juliol a les 22.30 h. COR ESPAI DE VEUS

És un grup format per unes deu persones, de formacions i professions ben diverses —la majoria, no professionals de la música— unides per la voluntat de formar un cor divers i Independent i amb un objectiu comú: expressar a través del cant tot allò que tenen ganes de dir. A capella o amb acompanyament, el seu repertori és ric i variat, podrem escoltar cançons d’autor, clàssics o contemporanis, cantautors, música moderna, populars catalanes i d’arreu.

Així doncs, no podeu faltar a la cita dels dissabtes a la nit, quan tindran lloc aquests concerts tan interessants. Els concerts començaran a les 22.30 h i en podreu gaudir tot prenent una copeta de cava.

Us hi esperem!


Entradas Recientes

Ver todo

Inicia el cicle de marxa nòrdica

El programa de caminades “A cent cap als 100”, adreçat a persones més grans de 60 anys, es reconverteix en el cicle de Caminades de Marxa Nòrdica. Vilobí del Penedès és el tercer any que participa en

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal