Aquest novembre comencen les excursions "A cent cap als 100"


L’Ajuntament de Vilobí s’ha adherit de nou al programa “A cent cap als 100”, impulsat per la Diputació de Barcelona i que té per objectiu fomentar l’afició entre la gent gran de realitzar caminades amb regularitat, oferir a aquestes persones la possibilitat de conèixer diferents entorns geogràfics de la província i de viure la natura d’una manera totalment adaptada a les seves possibilitats, afavorir les relacions interpersonals i de grup, motivar l’aprenentatge i l’intercanvi de coneixements en relació amb el món natural i complementar l’acció que es du a terme amb els diferents grups municipals d’activita

t física adreçats a la gent gran. Es tracta de quatre caminades, una cada mes, més la cloenda, que estan totalment adaptades a les possibilitats i les necessitats del col·lectiu de gent gran; per tant, són suaus i assequibles.

Majoritàriament hauran de discórrer per pistes forestals o camins de muntanya i reduint al màxim possible els trams urbans; generalment, s’iniciaran sobre les 10 del matí i finalitzaran cap a les 4 de la tarda. Les caminades tenen una durada aproximada de 3-4 hores amb parades durant el recorregut. Les distàncies que es plantegen no seran, en cap cas, majors de 8-9 km, ni menors de 6 km.

L’inici de les caminades està previst al novembre. Així, properament s’informarà detalladament de cadascuna d’aquestes. Des de la Regidoria de Gent Gran, s’anima tot el col·lectiu d’aquesta franja d’edat a participar-hi.


Entradas Recientes

Ver todo

Inicia el cicle de marxa nòrdica

El programa de caminades “A cent cap als 100”, adreçat a persones més grans de 60 anys, es reconverteix en el cicle de Caminades de Marxa Nòrdica. Vilobí del Penedès és el tercer any que participa en

Tot el que has de saber sobre el projecte Activa't

És un taller dirigit principalment a persones amb problemes de salut o aïllament social per disminució física, psíquica o mental que necessitin un espai de reforç i de suport més especialitzat. Està c

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal