A cent cap als 100! a Sant Joan de Vilatorrada


L’última passejada del programa “A cent cap als 100” ha estat a Sant Joan de Vilatorrada. Un total de 25 vilobinencs es van desplaçar fins a aquesta localitat. En arribar a Sant Joan es va esmorzar a la Sala de Cultura Cal Gallifa i cap a les deu del matí es va iniciar la passejada, en què després de passar la zona urbana es va agafar el camí direcció la muntanya de Collbaix. Es va continuar el camí fins arribar a la finca de Sant Joan i a la casa pairal de Mas Vilatorrada, les quals, les dues, donen nom a aquesta població. Tots els caminaires van gaudir d’un dia espectacular passejant entre els bonics paisatges del Bages. Els participants destaquen el bon ambient entre tots i el gran acolliment per part dels veïns santjoanencs.


Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal