Estudiants en pràctiques a l'Ajuntament


Des de finals del mes de març s’ha afegit un jove estudiant d’auxiliar de pintura de l’Institut Alt Penedès a la brigada municipal en el marc d’un conveni de pràctiques amb aquest centre educatiu. L’estudiant acabarà les pràctiques el proper 14 de juny i el seu horari serà de 8 a 14 h, els dimecres, dijous i divendres. La formació professional que combina estudis i pràctiques professionals és una bona eina per inserir els joves en el món laboral. A Vilobí, ja s’han tingut diferents experiències i han estat molt positives. Actualment, també hi ha una noia en règim de becària a la llar d’infants. En aquest cas, a través de la formació dual que s’ofereix des de l’Institut Intercomarcal de Sant Sadurní d’Anoia.


Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal