Sobre la Llar d'Infants els Ocellets...


La llar d’infants Els Ocellets de Vilobí està situada al bell mig del municipi, envoltada de natura, i pensada i creada per donar resposta a les necessitats educatives, emocionals i socials dels infants i les seves famílies.

El centre acull infants de zero a tres anys i garanteix el dret a rebre una educació de qualitat, oferint un gran ventall d’oportunitats i vivències a través del joc, l’experimentació, la manipulació i el moviment. Sempre, respectant les necessitats individuals i el ritme de cada infant.

Disposa d’un equip educatiu estable, amb una formació de qualitat i preocupat per la seva formació i reciclatge continuat. L’equip treballa per un infant capaç, actiu, encuriosit, acompanyant-lo en el seu procés de creixement i autonomia. Dóna molta importància a les famílies a l’hora de desenvolupar el projecte educatiu, ja que es té la convicció que la seva implicació és una part molt important en l’educació dels infants.

Disposem d’una aula polivalent espaiosa i lluminosa; una de nadons (per a 8 infants de 4 mesos fins a l’any); una de caminants (per a 13 infants, d’1 a 2 anys), dues de grans (per a 19 infants de 2 a 3 anys) i un pati amb hort i jardí.

L’horari de l’escola bressol és de les 9 a les 13 h i de les 15 a les 17 h, amb servei de menjador de les 13 a les 15 h, amb flexibilitat d’entrada i sortida. També s’ofereix acollida de 8 a 9 h i permanència de 17 a 18 h en funció de la demanda. La llar d’infants està oberta des del segon dia laboral de setembre fins al 19 de juliol. Durant el mes de setembre, es fa horari d’adaptació, i al juliol, intensiu. Les vacances i els dies de lliure disposició es comuniquen a la reunió informativa que té lloc al mes de juliol.

El proper dia 27 d’abril de les 11 a les 13 h, es farà una jornada de portes obertes. Les famílies podran descobrir, passejar, mirar i preguntar tot allò que vulguin saber sobre el projecte educatiu. Tothom hi està convidat!


Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal