Ja tenim vestidors nous!


Aquest mes de juliol s’ha acabat la construcció de la primera fase dels vestidors de la pista poliesportiva i la piscina. L’equipament està format per dos vestidors, un espai per a l’àrbitre, un espai d’instal·lacions, un magatzem i lavabos per a homes i dones, així com un bany adaptat. Amb una superfície total construïda de 140,16 m2, servirà tant per poder acollir encontres esportius com per a l’ús dels vestidors de la piscina durant la temporada d’estiu. Properament, i una vegada licitades les obres, es construirà l’estructura del cobriment de la pista poliesportiva i, com a darrer treball, es pavimentarà la pista amb formigó. D’aquesta manera, l’equipament esportiu del municipi quedarà finalitzat.


Entradas Recientes

Ver todo

Renovació de la xarxa d'aigua al barri de la Font

Com a conseqüència de la concentració d’avaries en el tram de la xarxa d’impulsió dels pous al barri de la Font, i previ a la imminent actuació de pavimentació d’aquest tram, s’han substituït 328 metr

S’instal·len llums LED al Casal de la Gent Gran

Recentment s’han instal·lat llums LED a totes les dependències del Casal de la Gent Gran. Aquest canvi de lluminàries, realitzat per la brigada municipal, és un canvi a positiu, ja que contribuirà a u

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal