Mulla't per l'esclerosi múltiple


El passat 14 de juliol va tenir lloc a la piscina municipal el “Mulla’t”, una iniciativa de la Fundació Esclerosi Múltiple en la qual hi pot participar tothom qui vulgui aportar el seu granet de sorra per lluitar contra la malaltia amb el simple gest d’apropar-se a la piscina municipal i participar en les activitats organitzades. Enguany, una cinquantena de persones que no van voler deixar passar l’oportunitat de mullar-se per l’esclerosi van participar en el “Mulla’t” durant tota la jornada. Des d’aquest espai s’agraeix la col·laboració de tothom qui va sumar-se a la iniciativa.


Entradas Recientes

Ver todo

Inicia el cicle de marxa nòrdica

El programa de caminades “A cent cap als 100”, adreçat a persones més grans de 60 anys, es reconverteix en el cicle de Caminades de Marxa Nòrdica. Vilobí del Penedès és el tercer any que participa en

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal