13 persones inscrites al curs d'informàtica bàsica


13 persones s'han inscrit al curs d'informàtica bàsic. És gratuït i es fa a Cal Boter els dijous de les 9.30 h a les 12 h. És un curs teòric i pràctic d’informàtica i es centra en l’ús bàsic de Windows i Internet (navegació, correu electrònic...).

Aquest novembre iniciarà el curs d’Ús del mòbil i de la tauleta tàctil. Serà els dies 28, 12 i 19 de novembre de les 9.30 a les 12.00 h a Cal Boter i és gratuït. S’aprendrà a utilitzar el correu electrònic, whatsapp, xarxes socials, lector QR, l’app del banc i la gestió de les fotos al núvol, entre moltes altres coses.


Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal