La brigada municipal renova la vorera del c/ les Figueretes, millora camins i punts de reciclatge


Aquest mes d'octubre la brigada municipal ha estat treballant amb el sanejament de la vorera del c/ les Figueretes, que es trobava malmesa a causa a les arrels de l'arbrat existent. També destaca la feina realitzada per millorar els espais on es troben els contenidors. D'altra banda, s'han formigonat algunes entrades de camins i trams que es trobaven en molt mal estat, a conseqüència del temps.

La brigada municipal vetlla perquè els diferents equipaments i serveis del municipi estiguin en un estat òptim. És per això, que t'animem a fer-nos coneixedors de les accions que com a veí/veïna creguis que contribuirien a complir aquest objectiu.


Entradas Recientes

Ver todo

Renovació de la xarxa d'aigua al barri de la Font

Com a conseqüència de la concentració d’avaries en el tram de la xarxa d’impulsió dels pous al barri de la Font, i previ a la imminent actuació de pavimentació d’aquest tram, s’han substituït 328 metr

S’instal·len llums LED al Casal de la Gent Gran

Recentment s’han instal·lat llums LED a totes les dependències del Casal de la Gent Gran. Aquest canvi de lluminàries, realitzat per la brigada municipal, és un canvi a positiu, ja que contribuirà a u

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal