Taller d'anellament científic al Parc dels Talls


El 24 de novembre es farà una nova sessió d’anellament d’ocells al Parc dels Talls. La jornada, que començarà a les 8 h i s’allargarà fins les 12.30 h, permetrà conèixer en què consisteix l’anellament i com es treballa i s’explicaran les característiques de totes les espècies detectades i la informació que s’ha anat recopilant sobre el seu comportament al Parc dels Talls.

El punt de trobada serà al costat mateix del pàrquing del Pèlag Gran. Es pot arribar en qualsevol moment mentre duri l’activitat, però es recomana anar-hi com més aviat millor per a una millor observació.


Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal