8è Duatló de Muntanya dels Pèlags

El passat 19 gener es va celebrar el ja tradicional Duatló dels Pèlags; enguany n’era la vuitena edició i, com no podia ser d'una altra manera, gràcies a vosaltres ho vam fer possible. Una norantena de voluntaris i voluntàries de totes les edats van matinar per col·laborar amb el poble i fer del 8è Duatló dels Pèlags un èxit.

Hi van participar 201 corredors i corredores vinguts d’arreu de Catalunya per disputar la sisena i última cursa del campionat de Catalunya, puntuable per a la Copa Catalana i la lliga de clubs de duatló de muntanya. El primer corredor va completar el circuit en 1 hora i 20 minuts, i la primera noia ho va fer al cap de 18 minuts. Amb aquests temps podem confirmar que tots els participant es prenen la cursa com un repte i donen el millor de si mateix, un dels valors més destacats de l’esport. Enguany quatre corredors locals van participar-hi, tots van arribar a meta i aprofitem per felicitar-los.

Res d’això seria possible si no comptéssim amb la col·laboració de totes les empreses que d’una manera o altra ens donen suport i ens ajuden amb aquesta cursa, i per descomptat, la de tots els voluntaris i voluntàries que permeten que tots els corredors i corredores poguessin seguir el circuit sense cap dificultat i sent animats en tot moment.


Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal