Activitats de Nadal a Vilobí

Decora la porta de casa teva!

El dijous 12 de desembre a les 18.00 h a Cal Boter es farà un taller de decoració nadalenca amb QuitiQuilma. La sessió és de dues hores i el preu per participar-hi és de 10 € (inclou material i refrigeri). Vine a crear una corona per decorar la porta de casa teva aquest Nadal!


Taller de galetes nadalenques

Aprèn a fer galetes per acompanyar els àpats d’aquest Nadal amb l’Àstrid Barqué. El taller, adreçat al públic familiar, es farà el 18 de desembre a les 17.30 h. Les inscripcions s’han de fer a l’Ajuntament fins dos dies abans de l’esdeveniment. El preu per a participar-hi és de 5 €.


Tornen els dies més màgics de l’any!

El proper 17 de desembre a les 17.30 h, el patge reial visitarà Vilobí per recollir totes les cartes dels nens i nenes del municipi. Amb motiu d’aquesta cita, la Comissió de Festes ha organitzat un contacontes Explica'm un Nadal molt especial i un berenar de coca i xocolata!


D’altra banda, el dia 5 de gener al vespre tindrà lloc la Cavalcada de Reis, que seguirà amb el lliurament casa per casa dels regals. Per a més informació, podeu contactar amb l’Ajuntament via telefònica o a través del correu vilobi@diba.cat.


Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal