CONVOCATÒRIA PER A L’ATORGAMENT D’AJUTS A LES FAMÍLIES

CONVOCATÒRIA PER A L’ATORGAMENT D’AJUTS PER A FER FRONT A LES DESPESES DE L’HABITATGE HABITUAL I DESPESA D’ALIMENTACIÓ BÀSICA A LES FAMÍLIES PER LA SITUACIÓ DE LA COVID-19

L’Ajuntament ha aprovat les bases reguladores per a la convocatòria d’ajuts extraordinaris a les famílies per la situació de la covid-19, i ha habilitat una partida de 10.000,00 euros per fer-hi front.

L’objecte de la convocatòria és atorgar ajuts extraordinaris a les persones, principalment famílies amb infants a càrrec, que han estat afectades per l’actual situació econòmica provocada per la propagació del coronavirus.

Es fa referència especialment a aquelles persones que hagin perdut la feina arran del tancament de la seva empresa, o que l’empresa on treballen hagi reduït la plantilla a partir del dia 15 de març degut als efectes del Reial Decret 463/2020, de 14 de març, pel qual es declara l’estat d’alarma per a la gestió de la situació de la crisi sanitària ocasionada per la covid-19, o bé, aquelles persones que s’han vist afectades per un ERTE (expediente de regulación temporal de empleo) o ERTO (expedient de regulació temporal d’ocupació) motivat pel mateix Decret o alguna situació de caràcter anàleg que pugui ser admesa com a equivalent pels serveis socials municipals i que, per aquests motius, acreditin no tenir ingressos, patrimoni o recursos suficients per fer front a les despeses de lloguer, subministraments bàsics (aigua, llum, gas i internet) i aliments bàsics.

Es podrà presentar una sol·licitud d’ajuda extraordinària per unitat familiar durant un termini inicial de dos mesos comptats a partir de la data de la publicació de l’anunci de convocatòria en la pàgina web municipal.

Trobareu tota la informació a la pàgina web municipal: www.vilobi.cat

També podeu adreçar-vos a l’ajuntament, demanant cita prèvia al telèfon: 93 897 89 80, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal