top of page

La Comissió de Festes ens convida a seguir el ritme per Festa Major!


Convilatans de Vilobí! Com passa el temps! Sembla que era ahir quan preparàvem amb il·lusió el repte d’organitzar la nostra festa major, i vet aquí que ja hi tornem a ser. La nostra festa, la vostra, la de tots, en què el nostre poble s’omple d’actes pensats perquè en gaudeixin des dels més menuts als que ja no ho som tant, tots ells pensats per complaure tothom; si més no, aquesta és la nostra intenció. Aquest any ens hem inspirat en “Segueix el ritme”, ja que aquest 2017 tenim una entitat que en fa 10; sí, sí, 10 anys en què no han parat de moure’s i ballar amb molt de ritme i que involucra moltes edats, i per aquest motiu seran els encarregats de fascinar-nos amb el pregó d’enguany. Des de la Comissió els volem felicitar i donar-los les gràcies per ser-hi quan els hem necessitat.

Hem organitzat actes nous, i entre aquests creiem que algun serà especial, al nostre parer, és clar. En la cercavila del divendres estrenem un ball: el de Cercolets, integrat per noies valentes i amb ganes de passar-s’ho bé amb molta empenta i il·lusió. A totes elles, molts ànims per aquest repte que acaben d’iniciar, i el nostre agraïment per enriquir-nos amb el vostre afecte i la vostra entrega. Donem les gràcies també a tothom que participa en aquesta festa: treballant o gaudint, ballant o ensenyant, cuinant o menjant… Tothom hi té cabuda. Sense vosaltres no tindrien cap sentit aquests dies de disbauxa. A totes les entitats, que un any més han volgut participar en els actes organitzats, fent encara més gran i especial aquests dies, omplint-los de música, colors, danses, espurnes… Sense vosaltres la nostra festa no tindria sentit. Un cop més, gràcies.

Així doncs, posem-nos a punt, dibuixem-nos un gran somriure, decorem la façana amb el domàs, posem-nos el mocador, POSEM-NOS EL BARRET, encenem el nostre cor d’alegria i SEGUEIX EL RITME!!!! Bona Festa Major!

Montse, Nil, Rafel, Ricard, Roser, Mon, Eva i Carmen


bottom of page