Portes obertes a la llar d'infants de Vilobí


Aquest dissabte 22 d’abril la llar d’infants Els Ocellets, de Vilobí del Penedès, obre les portes de les 11 h del matí a les 13 h del migdia a totes aquelles famílies interessades a conèixer el projecte educatiu, l’equip docent i les instal·lacions.

El centre acull infants de 0 a 3 anys i garanteix una educació de qualitat, oferint un gran ventall d’oportunitats i vivències a través del joc, l’experimentació, la manipulació i el moviment. La llar d’infants de Vilobí està situada a la zona central del poble, on hi ha gairebé tots els equipaments del municipi. Està envoltada de natura i pensada per donar resposta a les necessitats educatives, emocionals i socials dels infants i les seves famílies. A més, Els Ocellets disposa d’un equip educatiu estable, amb una formació de qualitat i preocupat per la seva formació continuada.

Convidem totes les famílies a visitar la llar d’infants! D’altra banda, us recordem que les preinscripcions són del 2 al 12 de maig.

#magradavilobi


Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal