LLIURAMENT DE MASCARETES A LA POBLACIÓ DEL MUNICIPI

L’Ajuntament de Vilobí del Penedès ha adquirit mascaretes higièniques reutilitzables per a distribuir-les gratuïtament entre la població. En concret, es lliuraran dues mascaretes per persona.

Aquestes mascaretes tenen les característiques següents: són reutilitzables, estan confeccionades amb teixit hidròfug (impermeable), es poden rentar a 60º i equivalen entre una mascareta quirúrgica i una FFP2.

Podeu passar a recollir-les per les oficines municipals de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores. Si recolliu les mascaretes adreçades a altres persones, a més de la vostra, haureu de complimentar una declaració indicant el nom i cognoms d’aquelles persones, per tal d’evitar duplicitats de lliurament.

Juntament amb les mascaretes, us facilitarem les instruccions per a la seva neteja i desinfecció.

Fins a dia d’avui, la meitat de les veïnes i veïns de Vilobí ja han recollit les seves mascaretes. Encara manca l’altra meitat. Recordeu que per a la salut de tothom hem de protegir-nos i protegir els altres. Veniu a recollir les vostres mascaretes!

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal