Obres de millora a la piscina municipal


Les obres de la piscina i la pista poliesportiva ja estan en la fase final. Després d'una parada forçada amb motiu de la covid-19, s’han pogut reprendre amb l’objectiu d’acabar-les al més aviat possible i abans que comenci la temporada d’estiu.

Una vegada s'acabi la construcció del mur de rocalla i entrem a la fase 3 de la desescalada podrem obrir les portes de la piscina per a tothom, però fins llavors ens haurem d'esperar. En el projecte inicial s’hi contemplava una plantada d’heures per tal de donar consistència al desnivell, però degut a l’argilositat expansiva del terreny, es va creure més segur construir-hi un mur de rocalla, d’aquesta manera les pedres faran de contenció i evitaran l’esllavissada de terra.

A la piscina gran, part de les tasques s’han realitzat amb el personal de la brigada i gràcies a això, hem pogut dur a terme aquesta reestructuració amb un pressupost molt baix. Amb aquesta reorganització de l'espai, el bar podrà donar servei a les dues instal·lacions, la piscina i la pista poliesportiva. Amb aquestes millores també s’ha ampliat la terrassa i la zona de gespa, cosa que aquest any, i amb les mesures de restricció d’aforament a causa de la covid-19, permetran poder donar servei a més veïns i veïnes.

Esperem que les reformes siguin del vostre gust i que aviat es pugui gaudir d’aquest equipament.

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal