Vuit edicions del Duatló de Muntanya dels Pèlags

El proper 19 de gener tindrà lloc a Vilobí el 8è Duatló de Muntanya dels Pèlags, un esdeveniment que, més enllà de ser una prova esportiva important per als participants i en l’àmbit català, és una jornada plena de bon ambient i sintonia entre els veïns i veïnes de Vilobí.


Us informem que des de la Regidoria d’Esports, aquest any s’ofereix als vilobinencs la possibilitat d’inscriure’s a la prova a un preu especial. Cal apuntar-se a l’ajuntament per gaudir de la bonificació en el preu, sempre que la vostra categoria com a corredor/a sigui no federat.


D’altra banda, us recordem que amb motiu de la celebració d’aquesta prova esportiva, durant el matí d’aquell dia quedaran tallats els carrers següents, i en l’horari que s’indica:


Talls alternatius de trànsit entre les 10.00 i les 13.00 hores:


C/ SANTA MARIA, C/ TALLS, C/ FIGUERETES, C/ DE L’ESCAPADA, C/ CAL PACRA, C/ DIPUTACIÓ, C/ PUJOLET, C/ CAN PICOLIS.


Tallats totalment al trànsit entre les 7.30 i les 14.00 hores:C/ MONTSERRAT, C/ DE LA COSTA, C/ TORRENT I AV. GENERALITAT.

Entradas Recientes

Ver todo

Sorteig d'instagram de l'AA.VV. de Les Guixeres

Com sabeu, cada tardor des de l’Associació de les Guixeres organitzen una bicicletada popular. Aquest any, donada la situació que estem vivint, no es podrà celebrar amb normalitat per una qüestió de s

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal