Fira de productes locals, una jornada festiva


Diumenge 18 vam celebrar la Fira de Productes Locals M’Agrada Vilobí. Aprofitant l’assistència de públic de tot Catalunya, els comerços i empreses de Vilobí o relacionats amb Vilobí que hi van voler participar van mostrar els seus productes i els seus serveis.

Un total de divuit carpes van ser visitades pels assistents al Duatló, participants i públic acompanyant, i pels curiosos que es van apropar a visitar la Fira.

El temps va acompanyar i va ser un èxit. La intenció és consolidar i ampliar la Fira, i que tot el comerç i empreses de Vilobí s’apuntin a la propera edició perquè tots els ve- ïns i visitants puguin conèixer les activitats i productes que el nostre poble els pot oferir.

#fira #promocióeconòmica #magradavilobí

Plaça de la Vila s/n           Vilobí del Penedès             Codi postal:  08735            93 897 89 80           vilobi@diba.cat    Avís legal